Tips og råd til en fleshlight

Tips og råd til en fleshlight

Er der noget bedre end at tilfredsstille sig selv? 

Det er stort set vores races eksistensberettigelse og overlevelses-instinkt, der slår til, når vi mærker lysten efter at fornemme egen nydelse. Nogle personer vil ligefrem mene, det er meningen med livet at mærke glæde og indre velvære.

Nydelsen kan så komme i form af alt fra et godt måltid, til besøg i en forlystelsespark eller besøg af gode venner. Men noget af det aller bedste er nok den intime omfavnelse af ens selv, hvor man mærker en seksuel tilfredsstillelse. Og dette kan sagtens opnås alene.

Og det handler for så vidt om begge køn, men i dette indlæg vil vi se nærmere på mandens selvtilfredsstillelse.

Mandens foretrukne sexlegetøj kan nemlig være en fleshlight, der kort fortalt er en anordning, man kan holde i hånden, der så er en efterligning af de kvindelige kønsorganer og afhængig af standen og prisklassen kan den være mere eller mindre realistisk og endda være formet efter en specifik pornostjerne!

Men måske ved alle mænd ikke, hvordan de skal gebærde sig med sådan et remedie, hvorfor vi har lavet denne lille guide, hvor nogle af rådene måske kan virke omsonste at nævne, men i vildens varme kan man måske få nogle heftige idéer eller indfald, som man måske rationelt bagefter eller forud ikke ville have foretaget sig.

Som det første er det vigtigt at rengøre ens fleshlight før og efter brug, så man er sikker på, at den er klar til pæn brug hver gang.

Det er desuden en dårlig idé at fylde ukurante væsker ned i ens fleshlight, fordi man måske har en idé om, at man får en større nydelse derved. Hvis der i brugsanvisningen til din fleshlight ikke er anført foreskrivelser om, at du må gøre dette, skal du ikke gøre det.

For en sikkerheds skyld anbefaler vi også, at du udelukkende bruger den selv og ikke låner den ud. Det er mest hygiejnisk.