Store fordele ved at gå med barfodssko

Store fordele ved at gå med barfodssko

Det kan lyde fjollet at tage sko på for at opnå følelsen af at være barfodet, men i et land som Danmark hvor temperaturen svinger meget, giver det god mening, at du har sko på fødderne en stor del af året. Men med barfodsstøvler og -sko kan du stadig bevæge foden, som om du var barfodet. Dermed kan du blive ved med at have glæde af de mange fordele, der er ved, at du går uden sko på. 

Og der er virkelig mange fordele. Når du går barfodet eller i barfodssko, kan du bevæge alle knogler, muskler og sener i foden, som det var tiltænkt fra naturens side. Det betyder, at du kommer til at gå på en mere naturlig måde. Dermed kan du blandt andet dæmme op for problemer med hofter og knæ. Mange oplever også migræne på grund af spændinger i kroppen. Der er nogle, der får færre spændinger i kroppen ved at gå med barfodssko – og dermed også mindre migræne. 

Find dem her

Der findes selvfølgelig flere forskellige firmaer, der forhandler barfodssko og støvler. Et af de firmaer, der gør det, er leguano.dk. De har et stort udvalg af sko og støvler til både mænd og kvinder. 

Måske tænker du som kvinde, at barfodsstøvler og -sko, bliver noget, der er meget praktisk udseende, men ikke så pænt. Det er dog ikke rigtigt. Det er muligt at fremstille skoene, så de i den grad også ser pæne ud, samtidig med at du kan få alle de gode fordele ved at gå i dem. Dermed kan du altså virkelig slå to fluer med et smæk. 

Hos leguano.dk kan du som kvinde finde barfodssko og -støvler til enhver lejlighed. Det kan være som erstatning for sneakers, løbesko, ballerinasko og vinterstøvler. Du kan altså få en hel skogarderobe, der kun består af barfodssko, hvis du ønsker det.