Slibning af gulv København ved professionel gulvsliber

03 april 2019
Astrid Pedersen
Slibning af gulv København ved professionel gulvsliber

Når dit trægulv er blevet så trist og grimt at kigge på, at du overvejer at brække det op eller dække det med laminat, linoleum, cement eller epoxy, bør du tænke dig om en ekstra gang. Du vil nemlig med stor sandsynlighed kunne få dit slidte trægulv til at fremstå indbydende og charmerende, som den dag det blev lagt. Nøglen til et smukt og ensartet trægulv er en grundig og effektiv gulvafslibning med en efterfølgende plejende og beskyttende efterbehandling – og så selvfølgelig den opfølgende vedligeholdelse.

Er det dyrt at få slebet sit gulv?

En gulvafslibning behøver ikke at koste spidsen af en jetjager – heller ikke selv om du vælger at lade en professionel håndværker forestå opgaven. Faktisk kan det i mange tilfælde bedst betale sig at overlade arbejdet med gulvafslibning til en dygtig og erfaren gulvmand med mange gulvafslibninger på bagen. Ud over det, at du slipper for besværet med – og udgiften til – leje af slibemaskine og indkøb af materialer, er der også hele den professionelle vinkel.

En gulvsliber med en vis erfaring vil på baggrund heraf kunne foretage en nøjagtig vurdering af dit gulvs beskaffenhed og skadernes omfang, og derfra kunne beslutte, hvor meget eller hvor lidt det er nødvendigt at fjerne af gulvets overflade for at opnå det mest optimale resultat. Jo mindre, der slibes bort, des flere gulvafslibninger vil dit gulv kunne tåle i løbet af sin levetid. En professionel gulvmand vil have de bedste forudsætninger for at udføre en vellykket gulvafslibning, med en smuk og ensartet overflade som resultat. Og så kan din gulvmand samtidig sørge for, at den valgte efterbehandling påføres efter forskrifterne, så slutresultatet bliver et skinnende gulv, som står ganske som nyt.

Du kan læse mere om gulvafslibning, samt få et godt tilbud på slibning af gulv i København, på gulvkanonen.dk

Flere nyheder