Skal man nogle gange bruge flere advokater?

16 december 2020
Anders Lundtang Hansen
Skal man nogle gange bruge flere advokater?

Godt nok siger man som bekendt, at hvis der er for mange madskabere over den samme ret, så ender det med at gå galt, oftere end at det skulle gå godt.

Sådan kan det da også gå, hvis man er for mange om at skulle lave den samme ret, hvis man er uenige om, hvordan man skal lave det givne, eller man bare ender med at træde hinanden over fødderne og gå i vejen, så man ender med et kompromisresultat, som ingen kok er 100 procent tilfreds med, men som trods alt er det, man kunne nå til enighed angående.

I andre professioner er det måske netop smart, at man inddrager flere typer af ekspertiser, så man er flere kloge øjne om at se på det samme problem eller den sag.

Som du måske har gættet, så skal vi se nærmere på det med advokater.

Når en enkelt ikke er nok

Som eksempel siger vi, at du har opsøgt en advokat i Varde, fordi det var her, du fik anbefalet en advokat, der angiveligt skulle kunne hjælpe dig med denne opgave, eller du blot benytter dig af denne advokat hver gang, der er tale om advokatsager.

Denne advokat indser så, at vedkommendes ekspertise ikke er nok til at kunne klare opgaven, så man er nødt til at have en anden ind over.

Det kan være en anden advokat i huset, fordi man er forskellige under taget, der har forskellige erfaringer, eller måske ved en advokat under taget bare mere om den sag end den advokat, der har fået forelagt sagen.

Måske ender man endda med at henvise til en anden advokat, fordi man gerne vil have tilfredse kunder, og man ved som advokat, at man ikke kan klare denne opgave.

Det kan da også tænkes, at sagen er så omfangsrig, at man bliver nødt til at have mange advokater indover, så sagen ikke trækker i landdrag.

Flere Nyheder