Professionel rekruttering af freelancer hos specialiseret bureau

11 november 2020
Astrid Pedersen
Professionel rekruttering af freelancer hos specialiseret bureau

Ønsker du som IT professionel at prøve kræfter med den frie tilværelse som freelancekonsulent? Så træder du ind i en meget spændende verden fyldt med muligheder og unikke chancer for faglig og personlig udvikling.

Når du arbejder freelance inden for IT branchen får du mange af de samme fordele som hvis arbejder som fast ansat i en virksomhed. Du kan komme til at deltage i spændende projekter på lige fod med de øvrige medarbejdere, og kan tilmed få tildelt en nøgle position i kraft af din ekspertise og din specialist viden. Du vil kunne arbejde i flere år i træk i den samme virksomhed – eller du kan vælge en mere kortsigtet kontrakt, hvis du sætter pris på afveksling.

Som freelance IT konsulent oparbejder du den særdeles efterspurgte omstillingsparathed, som er kendetegnet ved en høj grad af fleksibilitet og tryghed ved forandring. Dette vil stille dig utroligt stærkt, ikke blot i forhold til andre freelance kontrakter, men også når det gælder en eventuel fremtidig fast ansættelse.

Find dine konsulent opgaver gennem et pålideligt rekrutterings bureau

Den første hurdle du skal forcere for at få hul på tilværelsen som freelance konsulent er at få en god kontrakt i hus. Her kan du hurtigt risikere at rende ind i problemer når du skal finde din første kunde. Det er langt fra sikkert at du matcher opgaven – og vice versa. Derfor er det en rigtig god idé at lade dig optage i en emnebank – en såkaldt search and select database – hos et rekrutterings bureau.

Til dette formål bør du ikke vælge et hvilket som helst rekrutterings bureau. Du bør vælge et bureau som er specialiseret inden for netop dit fagområde. Er du således IT eller SAP konsulent kan du med fordel vælge rekrutterings bureauet Accuro, som hver dag finde nye opgaver til freelance IT konsulenter. Du kan læse mere, og kontakte Accuro, på hjemmesiden accuro.dk

Flere Nyheder