Metoder til at afbetale et bil lån

Metoder til at afbetale et bil lån

Man siger som regel, at det er nemmere at bruge penge, end det er at tjene penge, og det er vist også korrekt, hvis man ser på ens timeløn kontra den tid, man selv vil kunne spendere den samme mængde penge.

På samme måde er det egentlig ikke så svært at anskaffe sig et bil lån, mens det kan være en helt anden sag at skulle betale det lån tilbage.

Man tager jo netop et lån til en bil, fordi man på daværende tidspunkt ikke har pengene til en bil eller kun en mindre mængde, der måske udgør en brøkdel af beløbet, hvorfor man er nødt til at låne hele beløbet til bilen eller supplere med disse penge via et bil lån.

Så derfor er det jo næsten garanteret, at man ikke lige betaler hele billånet samt renterne tilbage den kommende måned, når man nu lige skulle bruge så mange penge på en ny bil, som man ikke kan undvære.

Desuden har man måske også købt nogle andre ting til hjemmet på afbetaling, som jo lidt svarer til et lån; man har også andre lån, betaler af på huset, så nu står man pludselig også med endnu et lån, man skal afbetale på.

I princippet er det jo ikke så svært, hvis man laver en aftale med det sted om, hvor meget og hvordan man betaler disse penge: det er over en vis periode med renter på.

Man kan endda tilmelde dette til Betalingsservice, så det sker helt automatisk hver måned, eller hvornår man har aftalt det.

Men praktisk for dig kan det så være, at du skriver ind et sted, hvor bil lånet bliver anført sammen med de andre afbetalinger, så du kalkulerer med dette i dit budget og således ikke bliver overrasket, når der pludselig forsvinder flere penge end ventet fra ens konto.

Eventuelt kan man tilmelde disse betalinger via en opsparingskonto, så pengene ikke forsvinder fra ens vante budget.