Hvad gør man med sjatter af landbrugsdiesel

31 oktober 2020
Anders Lundtang Hansen
Hvad gør man med sjatter af landbrugsdiesel

Det skal da ikke kunne udelukkes, at du netop har stået i denne situation før:

Du har skaffet dig en masse landbrugsdiesel, fordi der var udsalg, og du havde brug for at købe billigt ind stort, mens du kunne – og siden det nok med tiden kommer til at skorte med dette, fordi den naturlige forekomst slipper op, og man endnu ikke som sådan har udviklet en kunstig form af slagsen, så køber man godt ind.

Det er jo ikke ligesom, når man fylder benzin på bilen, hvor den naturligt siger “stop!” når der ikke er plads til mere i beholderen.

Her køber man måske en masse, som man regner med at fylde på ens maskiner, værktøj og andet, der godt kan køre på landsbrugsdiesel.

Du har nogle steder, hvor du opbevarer det, hvor det er beskyttet og stadig kan bruges, når du skal finde frem til det.

Men hvad gør du så, når du ender med at have nogle rester liggende?

Udnyt landbrugsdiesel til fulde

For man kan sagtens tænke sig til, at man har fyldt ens maskiner helt op, og så har man så lidt sjatter tilbage, at det ikke kan udgøre hverken en kvart tank på en maskine.

Det letteste er at lade det blive, for så kan man fylde op med noget nyt, så længe det gamle vitterligt ikke er blevet for gammelt eller udsat for nogle elementer, så det ikke skal blandes sammen med nyt.

Det er i hvert fald rent spild, hvis du smider det ud, da prisen generelt er højt på den slags.

Måske kan du samle nogle sjatter sammen, så det rent faktisk ender med at minde om en beholder, hvor der er rigeligt nok i til at blive brugt.

Ellers ligger du måske inde med en maskine, som godt kan nøjes med de små sjatter, som du har af overskydende.

Flere Nyheder