Hvad er ansigtsrefleksterapi?

19 oktober 2021
Emilie Jacobsen
Hvad er ansigtsrefleksterapi?

advertorial

Hvis du er støt på udtrykket ansigtsrefleksterapi, har du måske undret dig over, hvad det egentlig dækker over. For at sige det kort er det en form for omvendt zoneterapi. Ved zoneterapi er det punkter i dine fødder, der bliver masseret. Man mener så, at de punkter er forbundet til andre punkter i din krop, og at massagen påvirker dem.

Med ansigtsrefleksterapi bruger man de punkter, der angiveligt skulle være i ansigtet. Ud fra hvilke fysiske skavanker du har, bliver du altså masseret forskellige steder i ansigtet for at afhjælpe symptomer på sygdom eller lindre smerte.  

Er du blevet interesseret i at finde ud af, om ansigtsrefleksterapi kan være noget for dig, kan du for eksempel få den hos idraetsmassage.dk. De har stor erfaring på området, og du kan derfor få terapi, der er 100 % tilpasset til dine behov. Det er en rigtig god mulighed for dig at have. Se mere på https://idraetmassage.dk/behandlinger/ansigtsrefleksterapi 

Få hjælp til at lindre dine smerter derhjemme

Når du kommer hos idraetsmassage.dk og får ansigtsrefleksterapi, er det dog ikke kun, når du er der, at du kan få glæde af behandlingen. De gør nemlig meget ud af at fortælle dig, hvordan du selv kan behandle dig derhjemme. Behandleren viser dig derfor, hvilke punkter i dit ansigt du selv skal massere for at få de gavnlige effekter. Det kan for eksempel være i forhold til at lindre smerter et sted i kroppen. 

Det er selvfølgelig stadig rart for dig, at du kan komme hos den professionelle massør og få ham eller hende til at hjælpe dig, men det kan også være rart, at du kan fortsætte behandlingerne derhjemme. Dermed kan du opnå en langt mere effektiv behandling, hvilket jo ultimativt er det, som du ønsker. Dermed kan du altså lindre eller måske helt slippe for dine skavanker på sigt. 

Flere Nyheder