Hans Jørgen Juhler – En kompetent, erfaren og veluddannet parterapeut

16 februar 2017
Maria Andersen

Søger du en kompetent og erfaren parterapeut, der kan hjælpe dig og din partner på sporet igen? Så kan det anbefales at konsultere parterapeut Hans Jørgen Juhler. Han har bl.a. studeret psykologi, filosofi og dybdeterapi. Derudover har han undervist i psykologi samt arbejdet som parterapeut i 15 år. Vælger du at gøre brug af Hans Jørgen Juhlers terapi, er du således sikker på at blive hjulpet af en særdeles erfaren og kompetent parterapeut. Når vi skal blotte os for et fremmed menneske, er det utroligt vigtigt, at vi ved, at vi er i gode hænder. Både almenmenneskeligt og professionelt skal forudsætningerne være i orden, så vi kan åbne os, vise tillid og modtage behandlingen. Dette er Hans Jørgen Juhler i allerhøjeste grad bevidst om. Derfor kan du finde fyldig og brugbar information om ham og hans terapeutiske praksis på Parterapi.info.

Parterapi.info

Se først videoen, hvor Hans Jørgen Juhler fortæller om sine parterapeutiske metoder. Videoen giver dig et godt indblik i hans parterapeutiske praksis, og du får tillige et indtryk af ham som person. Læs dernæst hans cv, og blive overbevist om, at han er kompetent til at hjælpe dig og din partner til et bedre parforhold. Prisen er selvfølgelig også afgørende. En parterapi på 75. minutter koster 1500,- kr. For 60 minutter koster det 1200,- kr. Endelig kan du også få individuel terapi i 45 minutter for 800,- kr. For nogen kan det måske umiddelbart virke som mange penge, men overvej i den forbindelse, hvor dyr og følelsesmæssigt belastende en evt. skilsmisse kan blive i sidste ende. Når man tænker på, at du med disse penge investerer i én af de allervigtigste relationer i dit liv, som også influerer på dine børns liv, så kan pengene være rigtig godt givet ud.

Kontakt og fremgangsmåde

Hvis din interesse er vakt, opfordres du til at skaffe yderligere information på Parterapi.info. Du er imidlertid også velkommen til at kontakte Hans Jørgen Juhler på tlf. 29 25 92 87 for yderligere information. Får du og din partner lyst til at prøve kræfter med Hans Jørgen Juhlers parterapi, møder I først til en gratis forsamtale på 30 minutter. Her kan I tale om problematikker og muligheder og desuden fornemme, om der er en kemi, der befordrer et videre samarbejde. Besluttes det at fortsætte samarbejdet, vil parterapien bestå af samtaler og konkrete øvelser og værktøjer, der skal tages i brug. Løbende vil der selvfølgelig være evaluering af værktøjernes effekt. Målet er til hver en tid at forbedre jeres parforhold.

 

Flere Nyheder