Giv dit hjem et nyt look med maling af terrazzogulv

05 november 2021
Emilie Jacobsen
Giv dit hjem et nyt look med maling af terrazzogulv

advertorial

Har du et kedeligt terrazzogulv, der ikke længere passer til din bolig, har du sikkert overvejet, om der ikke er noget, som du kan få gjort ved det. Det er dog dyrt for dig, hvis du skal have skiftet hele gulvet ud. Derfor vil det for de fleste ikke være en holdbar løsning. Særligt ikke, når der ikke er andet galt med gulvet, end at det ikke passer til din stil længere. 

I stedet for kan det være en god ide for dig, at du undersøger muligheden for at få malet dit terazzogulv. Det kan du nemlig sagtens. Nogle af dem, der kan stå for det, er firmaet emaljering-af-badekar.dk. De har stor erfaring på området og kan derfor sikre dig et meget flot og holdbart resultat. Når der er tale om et gulv, skal det jo netop kunne holde til, at folk går på det hver dag. Læs mere på https://emaljering-af-badekar.dk/maling-af-terrazzogulv/ 

Få gulvet til at passe til resten af din indretning 

Du har mange muligheder for at få et gulv, der passer til den øvrige indretning i din bolig. Der er nemlig vide rammer for, hvilken farve dit gulv kan have. Du behøver derfor ikke at holde dig til kedelig og lidt konventionelle farver som sort, hvid og grå. Der er plads til at skeje ud, hvis du har lyst til det. Det er der også i forhold til, at det er muligt for maleren at komme for eksempel glimmer eller flager i guld, sølv eller sort i malingen, så du får et smukt farvespil i gulvet. 

Hvis det ikke bare er dit terrazzogulv, der er kedeligt, men også dine fliser ude på badeværelset kan du faktisk også få dem malet. Der er mange penge at spare ved at male fliserne frem for at få dem udskiftet. Det er en både dyr og tidskrævende proces. 

Flere Nyheder