Fungerer din kloak ikke?

03 maj 2022
Steffen Petersen
slamsugning

advertorial

Hvis din kloak ikke fungerer, skal du ringe til en blikkenslager med det samme. En tilstoppet kloak kan forårsage alvorlige problemer, og det er ikke noget, som du ønsker at forsøge at løse selv. Det er nemlig ikke helt lige til at komme til sin kloak, så derfor skal du kontakte professionelle, der kan hjælpe dig med dit problem.

Læs med i dette indlæg, om hvad du kan gøre, hvis din kloak ikke fungerer.

 

slamsugning

 

Ring til en blikkenslager

En af de første ting, du bør gøre, hvis din kloak ikke fungerer, er at ringe til en professionel blikkenslager. Disse fagfolk har værktøjerne og ekspertisen til hurtigt og effektivt at komme til roden af problemet, uanset om der er tale om et tilstoppet afløb eller noget mere alvorligt som et beskadiget rør.

 

Få foretaget en TV-inspektion

En anden ting, du kan gøre for at forsøge at diagnosticere og løse problemet, er at få foretaget en tv-inspektion af din kloak. En blikkenslager vil kunne bruge et kamera, der er fastgjort til et langt kabel, til at se ind i din kloak og kontrollere, om der er problemer eller blokeringer undervejs.

Her kan de komme frem til problemet i din kloak. Måske det kan være sprængte rør eller utætheder, der forårsager at din kloak ikke fungerer.

 

Overvej slamsugning

Hvis der er meget slam i din kloak, er det muligt, at dette kan være årsag til blokering. I dette tilfælde kan du måske overveje at få slamsugning i dit hjem. Det betyder, at du får professionelle til at komme ind og fjerne alt affald, der tilstopper din kloak. Det kan i nogle tilfælde være den eneste måde hvorpå man kan fjerne blokeringen i ens kloak på.

Her vil blikkenslageren kontakte en slamsuger, der har det rette udstyr til at udføre opgaven. Du kan finde en slamsuger via linket her: https://vesthimmerlands-kloakservice.dk/slamsugning/.

Flere Nyheder