Firmajulegaver – hvordan vælger du de bedste?

22 oktober 2020
Anne-Mette Hansen
Firmajulegaver - hvordan vælger du de bedste?

Gode firmajulegaver hænger ikke på træerne. Men heldigvis for dig, er der mange firmaer, der har dedikeret deres tid til udelukkende at forhandle firmagaver f.eks. til jul. Det bliver derfor ikke lettere at finde den perfekte firmagave.

Du kan søge online og finde mange af disse portaler. Få klik – så har du årets firmajulegave i hus! Nemmere bliver det ikke. Læs mere om konceptet i denne artikel.

Online firmagaveportaler – hvordan fungerer det?

Det er faktisk utrolig nemt. Det er ligesom at handle i enhver anden webshop. Du handler bare i en lidt større skala. Måske har du 100 eller 500 medarbejdere, der skal have en julegave. Det kan også værre, at du kun har 10 eller 20 medarbejdere? De fleste portaler tilbyder fordelagtige firmapriser ved køb af min. 6 stk. 

Gaverne kan du få sendt direkte til virksomheden. Så bliver det altså ikke nemmere. Julegaven er i hus, og du kan se frem til en fantastisk juleafslutning med glade medarbejdere.

Men hvad nu hvis, de ikke kan lide gaven? Har du mange medarbejdere, kan det være svært at gøre alle glade. “Vælg selv gaver” er et populært alternativ til en konkret firmajulegave. Konceptet går ud på, at medarbejderen selv skal besøge den online gaveportal for at finde sin julegave – vel og mærke efter eget valg. 

Få inspiration til årets firmajulegave

Det er altid svært at finde på en god idé til årets firmajulegaver. Du vil sikkert gerne overraske dine medarbejdere med noget super skønt. Besøger du en online firmagaveportal, finder du alt mellem himmel og jord. 

Det kan være brugskunst, elektronik, oplevelsesgavekort, haveredskaber, slik og chokolade, vin, øl, skønhedsprodukter, køkkenudstyr eller ting til hjemmet. Du finder helt sikkert noget, som vil falde i dine medarbejderes smag. 

Find en online portal med et bredt udvalg af firmajulegaver allerede nu og få årets julegave til dine medarbejdere i hus!

Flere Nyheder