Find din næste bil med hjælp fra Det Digitale Bilhus

11 november 2020
Astrid Pedersen
Find din næste bil med hjælp fra Det Digitale Bilhus

Markedet for brugte biler i Danmark er lidt af en jungle. Du kan let risikere at købe katten i sækken, når du køber brugt. Derfor er det vigtigt, at du køber din nye brugte bil hos en autoriseret brugtvognsforhandler. På den måde er du sikker på at bilen er i god stand og holder en vis kvalitet – og du kan med fordel starte hos Det Digitale Bilhus.

Hvad er Det Digitale Bilhus?

Det Digitale Bilhus er en online handles platform for bilhus og bil forhandlere i Danmark. Det Digitale Bilhus er ejet og drevet af 23 bilhuse som sammen har skabt et online univers hvor de kan sælge deres biler, og hvor kunder kan få råd og vejledning omkring bilkøb samt hjælp til at finde den rigtige bil. Det Digitale Bilhus vil gerne være den mest veldrevne bil portal i Danmark – og dermed kunder og bil ejeres foretrukne af slagsen.

Hvilke biler kan jeg finde hos Det Digitale Bilhus?

De til Det Digitale Bilhus knyttede bilhuse og forhandlere har særligt speciale inden for biler af mærkerne Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco.

Det betyder dog ikke at du ikke kan finde biler fra andre producenter hos Det Digitale Bilhus – blot at du, såfremt du har en særlig interesse for en bil fra et af oven for nævnte bilmærker, vil kunne få den allerbedste rådgivning omkring netop denne bil.

Når du søger efter din nye brugt bil hos Det Digitale Bilhus vil du blive præsenteret for et stort og velassorteret udvalg af annoncer fra de tilknyttede bilhuse og forhandlere. Og med de nemme og brugervenlige søge funktioner kan du nemt indsnævre feltet så du til sidst ender med nøjagtig den bil du ønsker dig.

Se de mange flotte brugte biler til salg hos Det Digitale Bilhus forhandlere på detdigitalebilhus.dk

Flere nyheder