Få testet din hørelse på en høreklinik i Roskilde

03 december 2020
Astrid Pedersen
Få testet din hørelse på en høreklinik i Roskilde

Er din hørelse begyndt at falde af på den, som du er nået op i årene? Så bør du overveje at lade den teste. Det er nemlig slet ikke usandsynligt, at du lider af aldersbetinget høretab. Og dette går ikke over eller i bedring – snarere tværtimod. Det vil blot blive mere udtalt med tiden.

Den gode nyhed er at du ikke behøver at miste evnen til at høre dejlig musik eller sætte pris på fuglefløjt i haven om foråret. Du vil nemlig kunne genskabe store dele af din tabte hørelse med et professionelt høreapparat. Og et sådant kan du få hos din lokale høreklinik i Roskilde, Speciallægens Høreklinik.

Hvem er Speciallægens Høreklinik?

Speciallægens Høreklinik er en privat og uafhængig høreklinik som er ejet og drevet af speciallæge i øre næse og hals sygdomme Jan Green Toft. Speciallægens Høreklinik er godkendt til udredning af hørenedsættelse og høretab samt til udlevering af høreapparater med offentligt tilskud. Hos Speciallægens Høreklinik kan du være sikker på at få en grundig og kundevendt service som på én og samme tid er personlig og professionel.

Når Speciallægens Høreklinik skal hjælpe dig med at identificere dit høretab og forestå en udredning af omfanget heraf foregår det ved hjælp af top moderne udstyr og af en uddannet hørelæge med speciale inden for netop dette område. Du er, med andre ord, i trygge og professionelle hænder når du lader speciallæge Jan Green Toft forestå din høretest, din udredning, og dit valg af det rette høreapparat. Jan Green Toft tager sig god tid til at hjælpe sine klienter, og sætter en stor ære i at være grundig og professionel når det handler om udvælgelse af høreapparat som matcher såvel dine høremæssige behov som din pengepung.

Du kan læse mere om Speciallægens Høreklinik og bestille tid til en indledende konsultation med høretest på klinikkens hjemmeside https://www.slhk.dk/ 

Flere Nyheder