Få professionel assistance til gulvafslibning i Gilleleje

22 oktober 2020
Astrid Pedersen
Få professionel assistance til gulvafslibning i Gilleleje

Er dit trægulv mat, slidt og trist at se på? Så trænger det sandsynligvis til en gulvafhøvling eller en gulvafslibning.

Hvornår skal jeg vælge en gulvafslibning?

Der er mange tilfælde i hvilke en gulvafslibning er fuldt tilstrækkeligt for at få et pænt gulv, og du derfor ikke behøver at vælge en gulvafhøvling.

Afhøvling af gulve er en temmelig invasiv affære som skræller gulvets overflade af med skarpe knive. Det siger næsten sig selv at et trægulv kun kan tåle et meget begrænset antal gulvafhøvlinger i løbet af sit liv. Derfor bør du kun vælge en gulvafhøvling når gulvet enten er svært beskadiget, med store niveau forskelle eller dybe revner som resultat, eller belagt med et tykt lag lak eller fernis som ikke kan fjernes ved en gulvafslibning.

Er trægulvet blot mærket af tidens tand i form af misfarvede pletter og skjolder, småskrammer og ridser, slidspor fra nedtrådt skidt og støv samt gullige plamager fra solfalming vil en gulvafslibning sagtens kunne slå til. Med en gulvafslibning kommer du alle disse overfladiske skønhedspletter til livs på langt mere skånsom vis end ved en gulvafhøvling.

Ved afslibning af gulve anvendes nemlig sandpapir frem for knive – og der fjernes kun op imod to millimeter af gulvets overflade. Dette rækker fint når det handler om at få has på de værste tegn på slitage. Og med den rette efterbehandling vil dit gulv kunne komme til at stå så skinnende og smukt som var det ganske nylagt.

Hvem kan hjælpe med professionel gulvafslibning i Gilleleje?

Er du bosat i det smukke og naturskønne Nordsjælland, nærmere betegnet Gilleleje? Så kan du med fordel vælge DBF Gulvservice som dit gulvfirma, når gulvet trænger til en gulvafslibning og en efterbehandling med lak, sæbe eller olie. DBF Gulvservice har stor erfaring og ekspertise inden for alle former for gulvbehandling. Læs mere på dbf-gulvservice.dk

Flere Nyheder