Få hjælp fra en advokat i Blåvand

15 december 2020
Anne-Mette Hansen
Få hjælp fra en advokat i Blåvand

En advokat kan hjælpe dig med mange ting. Alt fra boligkøb, tvangsauktion og kontrakt til udlejning til arv, skilsmisse, gæld og strafferetssager. Du kommer formentligt, på et eller andet tidspunkt i livet, ud for at skulle bruge en advokat. 

Hvor finder du en god advokat i Blåvand? Hvad kan du få hjælp til? Læs med her og få svar på dine spørgsmål!

Det kan en advokat hjælpe dig med

Der findes alverdens ting, som en advokat kan hjælpe dig godt igennem. Det er ikke kun som man ser i film, hvis man har begået kriminalitet, at man har behov for en advokat. Der findes et væld af andre situationer, du kan stå i og skulle bruge advokatbistand. 

1. Skal du skilles?

En skilsmisse kræver en god advokat. Der er nemlig mange ting at tage hensyn til. Hvis ikke I har haft en ægtepagt eller særeje, skal det gøres ligeligt op, hvem der skal have hvad. 

2. Skal du købe nyt hus? Eller sælge?

En hushandel kræver en advokat til at foretage tinglysning af skødet. Du kan også få rådgivning fra advokaten i forhold til selve bolighandel. Det vil sige, at købsaftalen bliver gennemgået grundigt for eventuelle forhold.

3. Er du blevet tiltalt for en færdselsovertrædelse?

Har du kørt for stærkt? Eller lavet en forseelse, der kræver, at du møder op i retten? Så har du brug for en advokat, der kan tage med dig og tale din sag. 

4. Vil du inddrive penge fra en kunde?

Du kan som virksomhedsejer opleve, at ikke alle kunder betaler til tiden eller betaler overhovedet. En advokat kan også hjælpe dig med inkasso og inddrivning af pengene.

5. Vil du anlægge sag for at få en erstatning?

Har du været ude for en arbejdsskade? Det kan hurtigt udvikle sig til en kompliceret sag, og derfor er det godt at få en dygtig advokat med på råd. Sådan sikrer du, at du får al den erstatning, du er berettiget til. 

Flere Nyheder