Få et flot gulv med gulvafslibning til en rimelig pris

07 september 2017
Emilie Jacobsen
Få et flot gulv med gulvafslibning til en rimelig pris

Hvis du har siddet og kigget på priser på nettet på, hvad det koster at få afslebet dit gulv, har du måske ligefrem overvejet at gøre det selv, fordi du tænker, at det bedre vil kunne betale sig for dig. Det er der da heller ikke noget galt i at tænke, men hvis du overvejer at gøre det selv, er det alligevel en god ide for dig, at du regner lidt på det.

For når du skal afslibe dit gulv selv, skal du ud og leje en slibemaskine, så du får et ordentlig resultat. Derudover skal du også have noget at efterbehandle dit gulv med og endelig skal du bruge en del tid på det. Det kan være en weekend eller måske endda en hel uge alt efter, hvor stort et areal du skal have slebet. Når du lægger din egen timeløn oveni, finder du hurtigt ud af, om det kan betale sig for dig eller ej. For det kan hurtigt blive dyrt at skulle sætte sit hus i stand selv, når du regner ud, hvad din egen timeløn er. Og når du bruger tiden på at lave hus, kan du jo ikke bruge den på alle de andre ting, som du gerne vil. Det kan for eksempel være dine venner og familie. 

Når du kontakter en professionel gulvsliber for at få en pris, skal du altid oplyse om, hvor stort et område du skal have slebet, hvordan du vil have det efterbehandlet, og hvor slidt det er. Det er med til at give gulvafsliberen en god ide om, hvad det kommer til at koste at lave dit gulv. Når du har fået deres pris, kan du finde ud af, om det bedre kan betale sig for dig, at du laver det selv. Du vil som regel finde ud af, at det bedst kan betale sig for dig, at du får en gulvsliber til det. Ikke mindst når du tager med i betragtningen, at du så selv kan lave noget andet i mellemtiden. Læs mere på https://gkservice.dk/ 

 

 

Flere Nyheder