Få det flotteste logo design til den bedste pris

25 februar 2020
Astrid Pedersen
Få det flotteste logo design til den bedste pris

Har du netop nedsat dig som selvstændig erhvervsdrivende – eventuelt med helt egen håndværker virksomhed? Så bør du allerede nu kontakte en dygtig og erfaren grafiker, som kan hjælpe dig med et holdbart logo design.

Hvorfor skal min virksomhed have et logo?

Måske synes du, at det er underligt overflødigt med et logo. Mange små virksomheder vælger simpelt hen at springe denne dell over, og klarer sig med firmaets navn skrevet med en standard skrift type fra eksempelvis Word. Men dette er faktisk synd. Et sådant ”logo” får ikke din virksomhed til at skille sig ud fra mængden.

Et logo er en grafisk repræsentation af firmaet, og læses af publikum på samme måde som et universelt gældende piktogram på eksempelvis vejskilte læses. Et vel designet logo hænger bare bedre fast i potentielle kunders bevidsthed end ”Murermester Johannes K. Larsen & Sønner” udført i Times New Roman. Og når først logoet sidder fast på nethinden, vil kunderne begynde at forbinde din virksomhed med logoet uden yderligere forklaring. Tænk bare på det kendte, gule M, som er McDonalds vartegn – eller det lysende æble, som indikerer, at denne laptop stammer fra producenten Apple.

Der er, med andre ord, kun gode grunde til at anskaffe sig et firma logo – helst så tidligt i opstartsfasen som muligt, og under alle omstændigheder før en lancering og tilhørende marketings kampagner. Så kan logoet nå at blive integreret på din hjemmeside og på dit brevpapir, i din digitale kommunikation (for eksempel i footeren på dine emails) og måske endda som streamer på firmaets biler og skilte eller flag foran virksomhedens domicil.

Hvor kan jeg få hjælp til udfærdigelse af logo design?

Hvis du ønsker et flot og funktionelt logo design til en overkommelig pris, kan du med fordel kontakte Logoshop. Klik forbi Logoshop.dk og blive klogere!

Flere nyheder