En sandwich er en åben verden af næsten uendelige muligheder!

09 januar 2021
Anders Lundtang Hansen
En sandwich er en åben verden af næsten uendelige muligheder!

Angiveligt skulle det have været en højtstående jarl i udlandet, der fik lavet sig den første sandwich, der også er opkaldt efter den egn, han tilhørte.

Nu kan man også finde sandwich i København i mange afskygninger, og det er næsten gået hen og blevet en videnskab at finde det bedste sted at få ens foretrukne sandwich.

Og så er det lige så smart som med en pizza, hvor man kan lave retten på lige den måde, som man både kan lide, og hvad man kan tåle.

Det er faktisk imponerende, at man ikke havde kreeret sådan noget før, men det hænger nok sammen med, at sådan noget nem mad var for bønderne, mens adlen helst skulle have udsøgte og svære retter.

Så der gik noget tid, før sådan en sandwich blev anerkendt og udbredt på den måde, som man ser det i dag.

En sandwich er for alle – for du kan bare lave den selv!

Du behøver jo heller ikke tage på café og betale i dyre domme for en sandwich, som du måske alligevel ikke kan lide eller spise op.

For selvom man måske ikke ejer de store evner i et køkken, så skal man dårligt bruge nogle køkkenredskaber til at lave en sandwich.

Man skal jo bare bruge noget brød og pålæg, og det kan de fleste sammensætte.

Så kan man bruge smør, meget pålæg, dekoration med videre, men det er jo helt op til en selv.

Det er en smart spise på farten, som en del af ens frokost, og så er der endda også dem, der laver en masse sandwich til aftensmad i forskellige udgaver – eller den samme slags.

Man kan lave dem sunde, usunde eller et sted i midten, og så kan man idéudveksle med andre, hvordan de foretrækker at lave deres sandwich, så man kan få inspiration til at lave andre typer.

Flere Nyheder