Alle slags wellnessbehandlinger til rimelige priser

For de fleste, er wellnessoplevelser som ansigtsbehandlinger og massage, stadig en luksus som de ikke så tit under sig selv. 
Af mange forskellige grunde, måske at tiden er knap til selvforkælelse og at det ofte også hurtigt bliver en dyr fornøjelse. 

Nogle undervurderer måske, hvad lidt selvforkælelse i hverdagen kan gøre for overskuddet alle resten af døgnets timer. En ryg, der ikke er øm og en ansigtshud, der ikke hænger, kan booste humøret, selvfølelsen og energiniveauet. 

Det ved den veluddannede kosmetolog og hudterapeut hos Esthetique Hudpleje, og det er blandt andet derfor at man her, midt i Aalborg, kan besøge denne wellnessklinik og vælge mellem mange forskellige slags wellnessbehandlinger. Se selv her: http://www.esthetique-hudpleje.dk/62-voksbehandlinger/11-wellness-pakker

Prisniveauet er nemlig yderst venligt og lægger op til at en wellnessoplevelse kan blive en hverdagsting, i stedet for kun en sjælden luksus. De rimelige priser på behandlingerne er meget velkomne, da høj kvalitet ofte skal kombineres med en høj pris.

Esthetique Hudpleje tilbyder, som allerede nævnt, et varieret udvalg af wellnessbehandlinger. Der er altså noget for alle typer, aldre og pengepunge.
Via ovenstående link kan man vælge mellem 11 forskellige ansigtsbehandlinger eller 10 forskellige slags voksbehandlinger af både krop og ansigt.

Der er også 3 forskellige wellnesspakker at blive fristet af – Light, Deluxe og Gold – der alle rundes af med en halv times fiskespa, hvor de populære doktorfisk blidt renser trætte og ømme fødder og exfolierer hård hud.

Esthetique Hudpleje tilbyder også massage af både ansigt og ryg. Find total og komplet ro og afspænding i et varmt rum med afslappende musik, aromatiske duftlys og -olier ved Complete Relax-massagen, hvor hele kroppen, inklusiv ansigt og hovedbund, masseres igennem med blide bevægelser der vil sende enhver svævende hjem. 
Igen må understreges de meget rimelige priser i forhold til mange andre wellness-steder, især mange i hovedstaden.

Hos Esthetique Hudpleje lover de dyb professionalisme og høj kvalitet af deres service inklusiv de produkter de bruger og sælger i forbindelse med wellnessbehandlingerne.

Klinikken findes på Østerbro 53 i stuen i 9000 Aalborg og kan kontaktes både på telefon og email. Yderligere kontaktoplysninger findes på deres hjemmeside.

Derudover har de også en informativ Facebook-side, hvor man kan følge klinikken, tjekke åbningstider, se billeder og læse positive anmeldelse fra kunder, der allerede har prøvet nogle af wellnessoplevelserne. 

Find den wellnessoplevelse der passer godt til dig, eller udnyt muligheden for at forkæle en anden, ved at købe et gavekort, der kan bruges i 2 år på en valgfri behandling eller køb af produkter.